Polițist din Botoșani șocat de prăbușirea elicopterului SMURD în Moldova. Același echipaj îi salvase viața

doru gavril comandor smurd iasi
Doru Gavril foto stanga Sursa: Ziarul de Iasi

Un polițist din Botoșani este șocat de prăbușirea elicopterului SMURD în Republica Moldova soldat cu moartea întregului echipaj. Agentul de poliție Iulian Horopciuc, care, în urmă cu trei săptămâni, suferise un infarct, a fost salvat de același echipaj, grație timpului de răspuns foarte scurt a elicopterului SMURD.

Nu știam cum să mulțumesc medicului și celorlalți membri ai echipajului. Când am văzut știrea la televizor, mi-a venit să plâng. I-am recunoscut pe cei care m-au ajutat. Ce înseamnă viața! Cei care salvează vieți mor, iar cei pe care îi salvează se bucură de viață”, povestește, cu lacrimi în ochi, Iulian Horopciuc.

like facebookPolițistul de 43 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD pe 14 mai, fiind transportat la Iași. Viața sa a fost salvată ca urmare a reacției rapide a cadrelor medicale de la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, dar și de pe elicopterul SMURD.

Citește și Polițist, în stare gravă, transferat cu un elicopter SMURD la Iași
VIDEO Pilotul elicopterului prăbuşit în Moldova era botoşănean

One thought on “Polițist din Botoșani șocat de prăbușirea elicopterului SMURD în Moldova. Același echipaj îi salvase viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *