Plângeri penale făcută de Flutur împotriva unor site-uri, după ce i-au denigrat familia

catalin flutur dan humelnicuCandidatul PNL la Primăria Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat, joi, că a depus plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani împotriva a trei site-uri care i-au denigrat familia în campania electorală. Acesta a declarat că în spatele materialelor denigratoare stă contracandidatul său, Ovidiu Portariuc. De altfel, Flutur a spus într-o conferință de presă că PSD a dus o campanie incorectă și murdară.

like facebookSunt obișnuit cu atacurile la persoană, dar pare că s-a sărit calul de data asta mai mult decât trebuie. Am fost nevoit să fac o plângere penală, înregistrată la Parchetul Botoșani cu dovezile respective, împotriva unor așa-zise site-uri și conturi facebook, care nu au mai respectat nimic din ce înseamnă bun simț, civilizație, deontologie”, a spus Flutur.

Liderul PNL a spus că vila pe care o deține, și la care a tot făcut referire PSD în campanie, a contractat-o înainte de a fi primar și a luat-o cu bani din credit. El spune că mai are de plătit vreo 20 de ani.

Această casă a fost invocată în campania din 2008, în campania din 2012 și dacă nu ai ce să spui altceva și în campania din 2016. Acesta este modul de lucru al unor domni. S-a spus pe același site-uri că Flutur are mașini. Două nici nu le recunosc. Vorbim de mașini cumpărate legal prin leasing, și pot să dovedesc acest lucru pentru că există aceste acte, dar sunt mașini la mâna a doua. Nu am reușit până acum să-mi cumpăr o mașină nouă: nici personal, nici pe firmă”, a adăugat Flutur.

Candidatul PNL a fost deranjat în mod deosebit că PSD s-a legat de familia sa, respectiv de copiii săi.

Ultima mizerie pe care am văzut-o este că cei doi copii ai mei, unul care a terminat informatica și unul stomatologia, dețin, de parcă nu ar avea voie, două apartamente în Iași. E adevărat. Fiecare dintre ei are un apartament cu două camere, dar sunt cumpărate prin creditul Prima Casă. Eu mai am de plătit la casă vreo 20 de ani, iar copii mei vreo 28 de ani fiecare. Mi se pare imoral și incorect să ataci familii”, a afirmat Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *