Mesajul PMP: Este foarte important să participați la vot !

banner PMPÎn ultima vreme, au fost destui cei care au călcat în picioare drepturile noastre electorale. Amintiți-vă ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2014 cu secțiile de votare din străinătate ! Știți foarte bine că aveam posibilitatea să alegem primarul din două tururi și acum nu mai avem acest drept. De asemenea, știți foarte bine că aveam posibilitatea să alegem reprezentantul județului prin vot direct și acum nu mai avem acest drept .
like facebookEste nefiresc să nu luptăm pentru drepturile noastre, dar și mai nefiresc este să renunțăm singuri la drepturile noastre fundamentale.
Când votăm, nu facem altceva decât să ne pronunțăm asupra viitorului nostru și al copiilor noștri. Dacă suntem nemulțumiți și lipsim de la vot, nu facem altceva decât să ne răzbunăm pe noi înșine.
Totodată, vă rugăm să puneți ștampila pe oameni și nu pe partide politice, pentru că omul trebuie să sfințească locul iar partidele politice nu au dovedit suficientă preocupare în ceea ce privește criteriile individuale de promovare.
 Dacă doriți o schimbare reală în politica și administrația județului nostru, votați candidații Partidului Mișcarea Populară! Votați cu  mărul!
Publicitate electorală

 

One thought on “Mesajul PMP: Este foarte important să participați la vot !

  1. Imi aduc aminte cand a fost REFERENDUL pt.schimbarea lui Basescu si la Paris au votat cu o frecventa de 4 secunde ,ulterior cel care a ORGANIZAT alegerile(bacinschi) a fost aruncat precum hartia igenica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *