Petrecere dedicată copiilor organizată de un om de afaceri

serbare copii costesti4Zeci de copii au primit o surpriză cu ocazia zilei de 1 iunie de la un om de afaceri. Totul s-a întâmplat în satul Costeşti, comuna Răchiţi, la barul cunoscut de localnici „La Groapă”.

Evenimentele dedicate copiilor au devenit o tradiţie în sat datorită omului de afaceri Apetre Dragoş Petre. Micuţii au participat la un spectacol de magie, la unul de comedie şi la final au primit dulciuri, băuturi răcoritoare şi mici cadouri din partea organizatorilor.

Omul de afaceri intenţionează să extindă astfel de evenimente în toate satele comunei şi nu numai de 1 iunie ci şi cu alte ocazii.

VIDEO Gest impresionant făcut de un om de afaceri. A chemat toţi copii dintr-un sat şi le-a oferit un spectacol de Crăciun şi daruri

like facebook„Eu am copii şi iubesc copiii foarte mult. Vreau să contribui la educarea lor inclusiv la partea extraşcolară. Nu vreau să ratez nici o ocazie şi ori de câte ori voi avea posibilitatea vreau să le aduc un zâmbet pe buze şi totodată alături de ei se bucură şi copilul din mine. Eu nu mă voi simţi împlinit atâta timp cât în această viaţă nu îmi voi putea aduce contribuţia de a aduce fericirea pe chipurile copiilor de pretutindeni”, a afirmat Apetre Dragoş Petre.

VIDEO Zeci de copii participanţi la o acţiune caritabilă şi instruiţi de jandarmi şi pompieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *