Premii obținute de elevii botoșăneni la concursuri naționale

elevi fara fata (1)O elevă de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani s-a întors cu premiu de la Concursul naţional interdisciplinar „Cultură şi spiritualitate românească”. Eleva Teodora Pitrop, din clasa VI-a, a obținut premiul II.

De asemenea, la Concursul naţional interdisciplinar „Cultură şi civilizaţie în România”, etapa naţională,  desfășurat la Suceava, între 27 și 30 mai, lotul judeţului Botoşani, compus din trei elevi de la Colegiul Naţional  „A. T. Laurian”, a obţinut un premiu special.

like facebookÎn perioada 26-29 mai 2016, la Slatina, s-a desfășurat etapa naţională a Concursului de Chimie pentru elevii din liceele tehnologice PETRU PONI.

Județul Botoșani a fost reprezentat de patru elevi: Irimea Giovani-Ionel – clasa a X-a, Anechitei Larisa – clasa a XI-a, ambii elevi de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, pregătiți de prof. Chiriac Cristina-Liliana și Răileanu Corina-Florentina – clasa a X-a, Hîrtie Simina Cătălina – clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic Bucecea, ambele eleve pregătite de prof. Barbălată Elena.

Premiate au fost:Anechitei Larisa – clasa a XI-a, de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, care  a  obţinut premiul al II-lea și Hîrtie Simina- clasa a XII-a, Liceul Tehnologic Bucecea, care a obţinut mențiune specială.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *