Victor Ponta, despre drumul Botoșani-Tg.Frumos: I-am făcut proiectul tehnic, am pus bani în buget. Am venit pe acolo și nu mai lucrează nimeni

victor ponta portariuc ovidiu federoviciFostul premier Victor Ponta a declarat, luni, la Botoșani, că actualul Guvern este inexistent și că primăriile din județul Botoșani mai supraviețuiesc cu fondurile alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pe vremea când PSD s-a aflat la guvernare. Ponta a spus că în acest moment ”țara stă pe loc” și că nici măcar investițiile începute pe vremea sa în județul Botoșani nu mai sunt continuate. El a dat drept exemplu drumul Botoșani-Tg.Frumos, dar și drumul de pământ de la Rădăuți Prut, unde lucrările au fost oprite.

like facebookÎn Botoșani se trăiește din PNDL, aprobat de noi pentru comune și orașele mai mici. Bine că am reușit să terminăm drumul până la Suceava, drumul până la Tg.Frumos i-am făcut proiectul tehnic, am pus bani în buget, am venit pe acolo și nu mai lucrează nimeni. La fel și cu faimosul drum de pământ. L-am început, l-am adus la stadiul de pietruit ca să se asfalteze și nu mai asfaltează nimeni. 2016, un an în care nu se întâmplă nimic. Toată țara stă pe loc. Nu conduce nimeni, nu guvernează nimeni, nu ia nimeni măsuri. Sper ca pierderile in acest an să reușim la anul să le recuperăm și sper ca primarul municipiului Botoșani și ceilalți primari ai noștri și CJ să aibă sprijinul unui guvern. Când nu ai guvern e cel mai rău: nu ia nimeni decizii, nu te sprijină nimeni cu nimic și atunci e foarte greu”, a spus Ponta.

Fostul lider PSD speră că pe 5 iunie, atât în Botoșani, cât și în țară scorul politic să fie în favoarea PSD.

În noiembrie, după alegerile parlamentare, pentru România este mult mai bine să avem un guvern PSD-ALDE-UNPR, ca să o luăm de la capăt. Botoșaniul este un județ care doar prin resurse proprii nu va putea niciodată să se apropie de nivelul de viață și dezvoltare al celorlalte județe. Are nevoie mai mult de sprijin guvernamental decât alte județe”, a mai spus Ponta.

 

One thought on “Victor Ponta, despre drumul Botoșani-Tg.Frumos: I-am făcut proiectul tehnic, am pus bani în buget. Am venit pe acolo și nu mai lucrează nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *