Târg de jucării, expoziţii, poveşti, cântece şi desene animate, de 1 Iunie la Biblioteca “Mihai Eminescu”

copii din Botosani sarbatoriti de OFL de 1 iunieDe Ziua Internaţională a Copilului, Filiala nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani a pregatit o suită de manifestări dedicate celor mici.

Cu acest prilej, va fi organizat târgul de jucării, o activitate intrată deja în tradiţia fialialei. Copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 13 Botoşani îşi vor expune jucariile preferate, vor face schimb între ei, vor vinde jucării, învăţând să negocieze preţul, pentru a intra in posesia unei “piese” noi, mai interesante. Prinţese elegante, sau dimpotriva, roboţi ce se transforma în advăraţi bolizi de curse, îşi vor găsi noi posesori în cadrul târgiului.

like facebookTârgul de jucării este doar o parte a activităţii “O zi din toate e a mea”, organizată de Filiala nr.  1 a Bibliotecii, pe data de 1 iunie, incepând cu ora 14:00. Dupa ce toate tranzacţiile vor fi “parafate”, copiii şi invitaţii, cadre didactice şi părinţi, vor fi invitaţi să vizioneze o expoziţie de carte specifice vârstei, dar şi filme de desene animate. În final, se va da frâu liber imaginaţiei, într-o intrecere a celor mai frumoase desene pe asfalt.

De la ora 10:00, micuţii de la Grupa Mare “Albinuţele” a Grădiniţei nr. 15 Botoşani vor participa la “Lumea copilăriei – poveştile copilăriei”, manifestare ce va cuprinde concursul judeţean de lucrari plastice “Copilărie-Joc-Culoare” şi videoproiecţia “Andersen – Povestitorul”. De asemenea, în perioada 1-10 iunie 2016, filiala va fi gazda expoziţiei “Culorile copilăriei”, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *