Şoferii care au produs tragedia de Paşte de la Darabani, acuzaţi de omor

accident la Darabani -BotosaniSchimbare de situaţie în cazul celor doi şoferi care au produs accidentul grav de la Darabani din 30 aprilie soldat cu moartea Andei Dănăilă. Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptelor comise de Emil Bujor şi Florin Stănescu, astfel încât acum ei sunt acuzaţi de omor şi tentativă de omor.

„În cazul accidentului de circulaţie produs în ziua de 30 aprilie 2016 în oraşul Darabani, în urma căruia a decedat victima Dănăilă Anda Mădălina şi au fost rănite alte patru persoane, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care sunt cercetaţi inculpaţii STĂNESCU FLORIN şi BUJOR EMIL din infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în infracţiunile de omor şi tentativă la omor calificat (ipoteza comiterii faptei asupra a două sau mai multor persoane), infracţiunile de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice rămânând neschimbate”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

like facebookDe asemenea, la data de 30 mai 2016, Tribunalul Botoşani a admis  solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi a dispus prelungirea cu 30 de zile a arestării preventive a celor doi inculpaţi.

5 thoughts on “Şoferii care au produs tragedia de Paşte de la Darabani, acuzaţi de omor

  1. eu zic ca 25 de ani e de ajuns sa stea inchisi sa le iasa fumul din cap si bautura! incet incet se face dreptate si cu incadrarea e crima! aci bv judecatorilor ca au acceptat schimbarea incadrari !oameni verticali ,parca incepe sa se miste ceva in Romania!

  2. Vrajeala ca sa iasa bine. Or sa-i judece de crima, crima n-a fost (juridic vorbind), deci vor primi o amenda penala si in doi ani fac alta mai boacana. Linistiti-va.

  3. Nu a fost nici crima nici omor deoarece nimeni nu a avut intentia sa ucida pe cineva. A fost un accident rutier obisnuit cum sunt cu sutele in tara.se poate intampla oricui fie beat sau treaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *