FOTO Accident grav! Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ciocnirea a două mașini

accident trusesti- botosaniUn grav accident soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor două a avut loc, duminică seară, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Vama Stânca. Două mașini, un VW Caddy și un Ford Focus s-au ciocnit frontal pe raza localității Băbiceni din comuna Durneşti.

Accidentul a fost produs de Daniel Cotoloană, în vârstă de 31 de ani, care conducea Fordul dinspre Ștefănești spre Botoșani. La un moment dat, acesta intră pe contrasens, deși drumul se afla în linie dreaptă, și lovește în plin VW condus de Daniel Pricop, de 29 de ani.

like facebookÎn urma accidentului, șoferul Fordului, Daniel Cotloană, dar și fratele celuilalt șofer, Ciprian Pricop, de 28 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al VW Caddy, au rămas încarcerate. Ambele au decedat la scurt timp.

Celelalte două victime, șoferul de pe VW Caddy și încă un frate de-al său, în vârstă de 37 de ani, care se afla în autoutilitară, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Prima dintre ele a fost diagnosticată cu politraumatisme, iar cea de-a doua cu un traumatism cranio- cerebral.

La fața locului s-au deplasat ambulanțe, dar și trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit atât pentru descarcerarea victimelor, cât și pentru acordarea primului ajutor.

6 thoughts on “FOTO Accident grav! Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ciocnirea a două mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *