VIDEO O maşină de poliţie locală a accidentat o fetiţă într-o zonă pietonală. Zeci de oameni au ieşit în stradă

accident politie locala centrul vechi3Un accident ciudat s-a petrecut sâmbătă noapte când o maşină a Poliţiei Locale a lovit o fetiţă de patru ani, într-o zonă pietonală. Incidentul s-a petrecut în Centrul Vechi când, potrivit martorilor, o maşină a poliţiei locale fără girofarul aprins mergea prin zona peiotonală, iar la un moment dat a lovit minora ce se juca în zonă.

La faţa locului s-au adunat zeci de persoane ce au început să îi ceară socoteală agentului ce se afla la volan. Imediat au fost chemate întăriri în zona, fiind prezente mai multe echipaje de poliţie, printre care şi mascaţi, alături de jandarmi. Fetiţa accidentată a fost preluată de o accident politie locala centrul vechiambulanţă şi transportată la Secţia de Pediatrie.

like facebook„Nu este prima dată când circulă pe aici. Zilele trecute era să lovească şi copilul meu, noroc că l-am  luat în braţe. Ei spun că au misiuni, însă nu au girofaruri aprinse”, a spus o femeie ce a fost martoră la eveniment.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au declanşat o anchetă şi urmează a stabili clar circumstanţele producerii accidentului.

accident politie locala centrul vechi1

3 thoughts on “VIDEO O maşină de poliţie locală a accidentat o fetiţă într-o zonă pietonală. Zeci de oameni au ieşit în stradă

  1. La Somax, importanta televiziune locala, a fost toata smecheria in direct, pe live cam. Deci, Politia are o treaba super usoara 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *