Şi-a violat fiicele timp de doi ani. Bărbatul a fost trimis în judecată

prins-retinut-300x158Un bărbat a fost trimis în judecată vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani după ce mai bine de un an a întreţinut relaxii sexuale cu două minore, fiica sa şi fiica vitregă. Dumitru Antoniac, de 38 de ani, din satul Drislea comuna Truşeşti este acuzat de viol în formă continuată şi violenţă în familie după ce a batjocorit cele două  un copile din vara anului trecut până în luna mai a acestui an.

Acesta a început în 2015 prin mustrarea fiicei concubinei sale pentru că aceasta ar fi avut un prieten. Mustrările nu erau părinteşti având în vedere că fata îşi începuse viaţa sexuală ci ca un reproş pentru faptul că nu face sex şi cu el. După ce, prin constrângere, a făcut sex cu minora acesta o ameninţa să nu spună nimănui. Apoi a început să aibă acelaşi comportament şi cu fiica sa biologică, de 15 ani.

like facebookAcest comportament al inculpatului a făcut ca fiica vitregă să fugă de acasă timp de trei luni, însă mama sa a rugat-o să se întoarcă acasă şi când a făcut-o a fost din nou violată. Culmea este că fetele nu au mai suportat umilinţele şi au povestit mamei lor totul, însă aceasta nu s-a dus la poliţie ci  preferat doar să îl certe. Apoi de toate aceste întâmplări au aflat nişte vecini ce s-au dus cu fetele la poliţie.

În faţa anchetatorilor, Dumitru Antoniac a recunoscut faptele, însă a pus totul pe seama băuturii. El se află în arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com