Cătălin Mugurel Flutur: Alături de mine, echipa PNL va crea noi oportunităţi de dezvoltare a oraşului

banner electoral Catalin  Flutur 120x176Dragii mei,

Partidul Naţional Liberal vă propune pentru Consiliul Local, o echipă de oameni pregătiţi, profesionişti în domeniile lor de activitate, responsabili civic şi dispuşi să îşi asume responsabilitatea conducerii municipiului Botoşani.

Alături de mine, echipa PNL va crea noi oportunităţi de dezvoltare a oraşului şi de rezolvare a problemelor pe care acesta le mai are.

Împreună, vom continua să concepem şi să aplicăm proiecte pentru atragerea de fonduri europene, la fel ca în perioada 2004-2012.

Cătălin Mugurel Flutur

 

PROIECTE PENTRU BOTOŞANI 2016-2020

ADMINISTRAŢIE

Botoşani, model de administrare:

  • Modernizăm Botoşaniul de la scara blocului – program de înfrumuseţare a cartierelor din punct de vedere peisagistic şi dotarea cu mobilier stradal adecvat – bănci, gard metalic sau arbuşti, flori, gard viu; reabilitarea aleilor şi extinderea iluminatului public.
  • Eliminăm facturarea energiei termice pentru spaţiile comune – prin reconfigurarea instalaţiilor termice din interiorul imobilelor (distribuţie pe orizontală) şi contorizarea individuală. Până la finalizarea investiţiei, preluarea acestor cheltuieli de către municipalitate.
  • Înfiinţăm microzone de agrement în cartiere (Bucovina, Cişmea, Zona Industrială, etc.) constând în crearea de locuri de joacă, de picnic şi zone recreaţionale, situate toate în acelaşi areal, aproape de locuinţa celor ce le vor folosi.
  • Continuăm amenajarea de parcări în cartiere.
  • Extindem şi modernizăm cimitirele şi înfiinţăm altele noi.
  • Continuăm proiectul de amenajare şi integrare a pistelor pentru biciclişti – proiect care a stagnat timp de patru ani.
  • Înfiinţăm noi terenuri de joacă pentru copii în cartiere şi le modernizăm pe cele existente.
  • Continuăm proiectul de reabilitare şi modernizare a Centrului Vechi şi implementăm un calendar de evenimente pentru sporirea atractivităţii acestuia.
  • Reabilităm, în colaborare cu Consiliul Judeţean, reţelele de canalizare a apelor uzate menajere, pentru o mai bună preluare a acestora din subsolurile blocurilor de locuinţe.
  • Construim skate-parcuri în cartiere.

FAPTELE FAC DIFERENŢA!

Publicitate electorală

2 thoughts on “Cătălin Mugurel Flutur: Alături de mine, echipa PNL va crea noi oportunităţi de dezvoltare a oraşului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *