Senator acuzat că este agramat după ce a făcut mai multe postări pe Facebook. Vezi reacţia sa!

greseli corneliu popescu1Un senator de Botoşani a ajuns să fie acuzat că nu ştie să scrie după ce a făcut mai multe postări pe Facebook. Acuzele sunt aduse de o jurnalistă ce a postat pe blogul ei mai multe capturi cu postările lui Corneliu Popescu.

„Domnul Corneliu Popescu este senator PNL, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, doctor în Științe Militare. Un adevărat intelectual, ales și plătit de popor să conducă țara. În timpul liber, domnul Corneliu e și user de Facebook. Destinele școlii românești sunt în mâinile lu’ dom’ doctor Corneliu și o să facă dânsu’ cumva, până la urmă, ca să fie bine. O să AIVĂ grijă de educația copilașilor. O să fie bine, o să vedeți, mai ales că dânsul e și doctor, adică a atins apogeul propriei dezvoltări intelectuale. Doamne ajută, că doar acolo e speranța majorității compatrioților! Poate se pogoară puțin Duhul Sfânt peste Comisia de învățământ și îl vindecă miraculos pe dom’ Corneliu de gângăveala agramată și de impostură. „, susţine jurnalista Simona Tache.

greseli corneliu popescuSenatorul a ţinut să îi dea o replică pe Facebook spunând că mai multe persoane au acces la contul său pe reţeaua de socializare.

„Draga Simona, m-ai fi putut ierta si pentru ca am terminat matematica (la zi, în *85), nu facultatea de litere, ca tine. Fii linistita, nu te voi întreba despre… . Cu toate ca nu mi-am dorit o astfel de notorietate, ar trebui sa stii, astfel de greseli apar când au acces la cont mai multe persoane, de obicei mai tinere, care, nu-i asa, sunt acum în curs de… instruire. Cer scuze si pentru acestea, mai învatam, ne instruim în acest sens, doar nu-i putem fugari pe toti în Italia, Spania etc (e bine ?)”, se arată în postarea parlamentarului. 

 

 

Corneliu Popescu la sediul PNL Botosani

One thought on “Senator acuzat că este agramat după ce a făcut mai multe postări pe Facebook. Vezi reacţia sa!

  1. Da din păcate este o realitate , dl Popescu e hopa mitică al politicii românești …..doctor……….LA sulita sau unde ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *