Consiliul Județean nu poate încheia contractul cu firma care a câștigat administrarea depozitului de la Stăuceni. Vezi motivul!

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniConsiliul Județean nu poate încă încheia contractul cu firma care a câștigat licitația de administrare a depozitului ecologic de la Stăuceni, respectiv cu asocierea Diasil Suceava-Rosal Roman. Și asta pentru că, susține președintele CJ, Gheorghe Sorescu, cealaltă firmă dată drept câștigătoare de CJ și care a avut cea mai mică ofertă a cerut în instanță suspendarea semnării contractului până la judecarea cauzei.

Sperăm să le respingă acea solicitare ca să putem încheia contractul”, a spus Sorescu.

like facebookPână ce depozitul de la Stăuceni va deveni funcțional, primarii care fac parte din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua Botoşani au solicitat primarului municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, ca și gunoiul din județ să fie primit la groapa temporară de la Botoșani.

Prin ADI Aqua s-a făcut o solicitare către primărie, având în spate solicitările primăriilor din județ, să ia în discuție primirea gunoiului la Urban Serv, până la deschiderea depozitului de la Stăuceni”, a spus Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *