Primarul Ovidiu Portariuc: Au început lucrările pentru construcția a 72 de locuințe sociale în cartierul ANL Cișmea

lucrari cornisaPrimarul municipiului Botoșani Ovidiu Portariuc a anunțat ieri în cadrul unei vizite pe șantierul din cartierul ANL Cișmea că s-au început lucrările pentru construcția a 72 de locuințe sociale care vor fi finalizate în primăvara anului viitor.

Ordinul de începere al lucrărilor a fost dat la data de 15 aprilie. Proiectul în valoare de 7 milioane de lei este finanțat de Ministerul Dezvoltării și cuprinde 6 blocuri grupate în două tronsoane cu apartamente de 1 și 2 camere. Primăria municipiului Botoșani va asigura conectarea locuințelor la gaze, energie electrică, alimentarea cu apă, precum și realizarea aleilor pietonale și a drumurilor de acces.

like facebookAu început lucrările pentru construcția a 72 de locuințe sociale în cartierul ANL Cișmea. Putem spune că, de acum, construcția de locuințe intră în linie dreaptă. Asta înseamnă că una dintre cele mai importante promisiuni pe care le-am făcut în campanie va fi onorată în foarte scurt timp“, a declarat Ovidiu Portariuc.

lucrari cornisaÎn același timp, se pregătește licitația pentru primul lot de 132 de unități locative, prin ANL în Șoseaua Iașului.

În opinia primarului Ovidiu Portariuc, cel mai important pas în atingerea acestui obiectiv a fost obținerea terenului de la Ministerul Apărării, o etapă în care se blocaseră toți predecesorii săi.

Important este că acum avem terenul. Pentru că fără teren nu puteam face nimic. Orice investitor care ar fi dispus să pună bani, să construiască și să finiseze apartamentele cere de la primărie un singur lucru: terenul pe care să facă locuințele. În zilele următoare se va organiza licitația pentru selectarea constructorului care va realiza primul lot de 132 de unități locative, prin ANL, dar pe acest teren vom putea dezvolta în viitor mult mai multe locuințe cu diverse surse de finanțare”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

Sursa: Cabinet primar

 

2 thoughts on “Primarul Ovidiu Portariuc: Au început lucrările pentru construcția a 72 de locuințe sociale în cartierul ANL Cișmea

  1. Frumos dom’primar. De ce nu-ți duci etnicii la m’neatale acasă, poate o fi bucuroasă familia ta. Trebuie să ne bagi toți țiganii pe cap, la Cișmea? Nu crezi ca sunt deja destui? Plasează-i și în alte zone ale orașului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *