Condamnați pentru că au obligat o fetiță să se prostitueze. Ce pedepse au luat mama, mătușa și violatorul!

viol cosula arestat fetita2Mama unei fetițe de șapte ani a fost condamnată de magistrații Tribunalului Botoșani la o pedeapsă de 14 ani și jumătate de închisoare, pentru că și-a obligat fiica să se prostitueze.

Elena Miron a fost găsită vinovată în dosarul instrumentat de procurorii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism, stabilind că aceasta se face vinovată de complicitate la trafic de minori și complicitate la viol.

Violatorul fetiței, Ion Holoşpin, care a fost acuzat de viol, a primit 12 ani de închisoare, în timp ce mătușa micuței, Felicia Aciobăniței, a luat opt ani de închisoare pentru trafic de minor

like facebookCazul a fost înregistrat, vara trecută, la Coșula, când un localnic din satul Coşula a auzit de ceea ce se întâmplat şi a sunat la poliţie. Ulterior, anchetatorii au aflat că de cel puţin un an bărbatul întreţinea relaţii sexuale cu minora de șapte ani, dar şi cu mătuşa sa în schimbul unor alimente. Mama fetiței a știut tot ceea ce se întâmplă, însă a fost de acord cu situația.

Violatorul și mătușa fetiței se află după gratii din momentul declanșării anchetei. Atât ei, cât și mama fetei au contestat decizia magistraților Tribunalului Botoșani, apelul urmând să fie judecat de instanța de la Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *