FOTO Gest uluitor! A alergat 15 ore de la Iași la Botoșani în scop caritabil

alin vorniceanu- maratonis din BotosaniUn botoșănean a alergat, sâmbătă, timp de peste 15 ore în scop umanitar.  El a plecat din Iași la ora 6.00, ajungând la Botoșani după ora 21.00.

Alin Vorniceanu este absolvent al Liceului cu Program Sportiv Botoșani, iar în prezent este asistent doctorand la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași.

like facebookEl a decis să dea curs unei inițiative a  Asociației Blessing Hearts participând la ”Ultramaratonul Inimilor”, cu scopul de a susține cauza copiilor din orfelinate.

alin vorniceanu- maratonis din Botosani”Alergarea pentru mine reprezintă acel moment în care mă pot gândi la lucrurile care mă apasă, obiectivele pe care vreau să le ating și, nu în ultimul rând, un mod prin care mă pot regăsi. Atunci mă pot ruga Dumnezeului meu cu toată inima. Am ales traseul Iași – Botoșani pentru că am parcurs această distanță cu bicicleta de nenumărate ori și a trebuit să o fac și în alergare”, a declarat, pentru Evenimentul Regional al Moldovei, Alin Vorniceanu.

Sportivul are la activ mai multe participări la acțiuni caritabile și concursuri de tip maraton, de la multe dintre ele întorcându-se cu premii.

2 thoughts on “FOTO Gest uluitor! A alergat 15 ore de la Iași la Botoșani în scop caritabil

  1. De am avea in noi,macar jumatate din ambitia si devotamentul tau Aline!!!sa traiesti si sa iti ajute Dzeu sa bucuri mii de copii prin bunatatea sufletului tau!!!fii mandru de tn!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *