Viceprimarul Marius Buliga are întâlniri cu cetățenii din municipiul Botoșani

marius buliga in campanie electoralaDin dorința de a-și face cunoscut mesajul electoral și pentru a înțelege starea de spirit a botoșănenilor aflați în prag de alegeri, candidatul independent la Consiliul Local al municipiului Botoşani, Marius Buliga, însoțit de un grup de tineri, a interacționat în mod direct cu cetățenii municipiului.

Iată declarația acestuia:

“În urma discuțiilor purtate cu botoșănenii, mă declar extrem de optimist și totodată plăcut surprins de numărul mare de susținători ai candidaturii mele la consiliul local, ca independent.

marius buliga in campanie electoralaAm primit mesaje încurajatoare din partea a numeroși cetățeni, care sunt de părere că în actualul context politic, un candidat independent este necesar pentru păstrarea echilibrului între putere și opoziție și reprezintă cea mai bună alternativă la listele promovate de partidele înscrise în cursa electorală.

Am avut ocazia să discut cu toate categoriile de electori și am constatat că nemulțumirea generală a cetățenilor este dată de neonorarea promisiunilor făcute de partide și de candidați în campaniile anterioare. Acest lucru, cumulat cu tensiunile din consiliul local, au avut un impact negativ asupra botoșănenilor, rezultatul fiind scăderea încrederii față de actuala clasă politică.

marius buliga in campanie electoralaOamenii s-au săturat de acuze și de intrigi, de alianțe create peste noapte, de utilizarea pârghiilor doar pentru distrugerea adversarului politic. Ei vor ca „puterea” să fie folosită în mod constructiv și doresc să fie reprezentați doar de cei care au înțeles că scopul pentru care au fost învestiți, este să contribuie la îmbunătățirea vieții comunității locale.

Municipiul Botoșani trebuie să se dezvolte! De aceea, pentru următorii patru ani, am deja în vedere câteva obiective clare, ce vizează realizarea unor proiecte edilitare, urbanistice și de patrimoniu și pe care, dacă voi fi reales, le voi promova în consiliul local, urmărind îndeaproape implementarea lor.

marius buliga in campanie electoralaTotodată, voi continua să o acord o importanță deosebită spațiilor locative și condițiilor în care trăiesc unii dintre beneficiarii locuințelor sociale, acestea fiind printre cele mai delicate aspecte, cu care se confruntă municipalitatea la ora aceasta.

Întâlnirile cu cetățenii, mi-au oferit prilejul să mă familiarizez și cu un alt gen de problematică, diferită de cea pe care am gestionat-o în calitate de viceprimar și care va constitui cu siguranță, temă pentru următorul mandat”.

Publicitate electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *