Vezi propunerile pentru dezvoltarea comunităţii ale unui candidat la funcţia de primar al unei comune de la marginea Botoşaniului!

dragos petre apetre rachitiUn candidat la funcția de primar al unei comune limitrofe Botoșaniului și-a întocmit un plan concret cu măsurile ce le va lua dacă va fi ales de cetăţeni în funcţie.
Astfel, Dragoş Petre Apetre, candidat independent pentru funcţia de primar al comunei Răchiţi are pe ordinea priorităţilor susţinerea învăţământului şcolar, crearea de locuri de muncă şi sprijinirea proprietarilor de terenuri.

În privinţa învăţământului acesta vrea să susţină elevii prin oferirea de transport gratuit în comună şi chiar până în Botoşani pentru învăţământul primar, gimnazial şi liceal.
La crearea locurilor de muncă candidatul propunea înfiinţarea unor sere şi nu numai. Planul său priveşte construcţia unui mare depozit de legume-fructe ce ar urma să deservească mai multe comune.

Vezi planul unui om de afaceri ce candidează la fotoliul de primar într-o comună de la marginea Botoşaniului!

Estimeză crearea a 50 de locuri de muncă, iar susţinerea cheltuielilor curente se va acoperi din taxele percepute de la comunele învecinate pentru stocarea mărfurilor. În acest fel doreşte să protejeze populaţia prin promovarea mărfurilor autohtone evitând importurile.
Candidatul a menţionat că ţine mult ca oamenii să nu-şi înstrăineze pământurile aşa că dacă va ajunge în for decizional are în intenţie formarea unei echipe de consiliere pentru identificarea unor soluţii pe termen lung în privinţa proprietarilor de terenuri agricole.
Un prim pas ar fi sprijinul pentru întocmirea dosarelor de subvenţie la APIA. În acest fel oamenii nu vor mai fi nevoie să facă drumuri până la instituţie, economisind timp şi bani.
„Consider că sunt un candidat fair play şi nu voi opri proiectele actuale care sunt în interesul comunităţii. De asemenea am aceeaşi părere că şi actualul primar, Gheorghe Iacob, este un candidat responsabil şi va prelua din aceste idei”, a spus Dragoş Apetre.

One thought on “Vezi propunerile pentru dezvoltarea comunităţii ale unui candidat la funcţia de primar al unei comune de la marginea Botoşaniului!

  1. Un cocalar. Interlop e mult spus. A făcut pârnaie pentru o fapta cu violenta și o sa mai facă dacă ne uitam la activitatea lui. II doresc succes, deși mă îngrozește ideea ca poate ajunge primar. Sa mă ierte pe aceste rânduri dar știe ca spun adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *