Leo Grozavu, înainte de meciul cu ACS Poli Timişoara: Nu va fi deloc un meci de vancanţă

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a comentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, meciul de duminică cu ACS Poli Timişoara. Leo Grozavu a menţionat că meciul va fi unul dificil ţinând cont că Timişoara se leagă de orice şansă pentru a rămâne în prima ligă. Acesta a mai adăugat că nu va trata meciul ca fiind în vacanţă după ce a scăpat de emoţiile retrogradării.

 „Nu va fi deloc un meci de vacanţă. Ţinţând cont de situaţia Timişoarei va fi o partidă dificilă deoarece şi Timişoara are şansa ei. Mai sunt trei etape de campionat în care şi Poli va încerca să se agaţe de orice speranţă de a prinde barajul. Noi la rândul nostru ne dorim să continuăm seria aceasta pentru că suntem într-un moment bun. Avem patru partide partide fără înfrângere şi nu ne prezentăm la jocuri doar de dragul de a o face. Nu vom merge în vacanţă la Timişoara.La vacanţă ne gândim după 30 mai. Până atunci suntem profesionişti şi cele trei meciuri pe care le mai avem le vom juca pentru a ajunge pe un loc mai bun care să aducă mai multe beneficii clubului”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

like facebookPartida ACS Poli Timişoara- FC Botoşani, va avea loc duminică de la ora 19:30 urmând a fi transmisă în direct de Digi, Dolce şi Look.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *