Un tânăr de 25 de ani a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. O tânără a fost rănită

ambulanta accident noaptea botosaniAccident grav, vineri dimineață, în jurul orei 2,00, produs de un tânăr de 25 de ani. În timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate pe DN 24 C,  în comuna Românești, șoferul, Ionuț Ivănescu, a adormit la volan, împrejurare în care autoturismul  a pătruns pe contrasens,  impactând frontal un autoturism parcat regulamentar în afara părții carosabile, pe un pod.

like facebookÎn urma impactului,  o tânără de 24 de ani, din comuna Roma, județul Botoșani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni,  fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Botoșani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

One thought on “Un tânăr de 25 de ani a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. O tânără a fost rănită

  1. imi pare rau sa citesc o asemenea stire, mai ales ca sunt incepatoare si imi e cam teama sa ies prin oras cu masina.Trebuie sa recunosc ca nu am luat sala din prima,dar nu cred ca acesta este motivul,probabil nu m-am pregatit cum trebuie,dar mi-a recomandat cineva un sait de chestionare ( http://www.i-drpciv.ro/chestionare-auto-drpciv/) similare cu cele care se dau la examen si am facut 26 :)dar tot imi e teama de colegii din trafic,o clipa de neatentie iti poate schimba viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *