Anchetă deschisă și de Inspectoratul Școlar în cazul profesorului acuzat că făcea sex cu elevii

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001Inspectoratul Școlar Județean a declanșat o anchetă în cazul profesorului acuzat de act sexual cu minori. Potrivit reprezentanților IȘJ, inspectorii vor verifica dosarul personal de încadrare al lui Paul Lupu, de 47 de ani, care activa ca profesor la Școala Profesională de Cooperație dar și la Colegiul Economic.

like facebookSe va verifica dosarul personal al profesorului suspect, în cele două unități de învățământ unde acesta preda, respectiv dosarul de încadrare și dacă a fost încadrat conform legii, dosarul medical, pentru a vedea dacă a fost apt medical. Inspectoratul Școlar nu are ce alte verificări să facă, pentru că nu am primit nicio plângere la adresa profesorului. Nu ne putem ante-pronunța și așteptăm rezultatele anchetei DIICOT. După ce vom avea aceste rezultate, vom decide și noi niște măsuri”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Reprezentanții cataloghează evenimentul drept unul îngrijorător și neașteptat.

Este un eveniment neașteptat și mai mult decât îngrijorător. Nu ne dorim să se întâmple astfel de evenimente în cadrul unităților de învățământ, dar dacă ele se întâmplă și se constattă că sunt reale, atunci se vor dispune măsuri drastice, în conformitate cu Legea educației”, a adăugat Manolache.

IȘJ va soliciat organelor de anchetă o informare cu privire la situația profesorului. Acesta preda discipline tehnice și avea gradul II.

 

One thought on “Anchetă deschisă și de Inspectoratul Școlar în cazul profesorului acuzat că făcea sex cu elevii

  1. SIGUR NU-S REALE FAPTELE,IL CUNOASTEM SI SPERAM DIN TOT SUFLETUL SA SE FACA DREPTATE,STIIND SI CUNOSCANDU-L ATATEA PERSOANE CE OM ESTE!RUSINE SCARNAVIILOR CARE AU VRUT SA-L SCOATA PE PAUL DIN PEISAJUL PLIN DE RESPECT AL ORASULUI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *