Profesorul acuzat că făcea sex cu proprii elevi a fost reţinut

paul lupu profesor cooperatie adus diicotProfesorul care este acuzat de întreţinerea relaţiilor sexuale cu elevii săi a fost reţinut de procurorii DIICOT.

Paul Lupu, de 47 de ani, a fost audiat, joi după amiază, după ce în prealabil anchetatorii au stat de vorbă cu toate victimile sale precum şi martorii din dosar.

„Ştiam că mai chema uneori câte doi-trei elevi pe la el acasă să le mai explice unel lucruri. A fost şi fratele meu, care lucrează ca şi ospătar, dar nu mi-a povestit ce făcea”, a spus fratele unei victime.

like facebookÎn urma administrării probelor procurorii au decis reţinerea lui şi vineri îl vor propunere pentru arestare preventivă. Profesorul de la Şcoala de Cooperaţie şi directorul restaurantului Rediu este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu patru băieţi minori, unele dintre actele sexuale fiind înregistrate de acesta.

FOTO Vezi cine este profesorul acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu elevii săi minori!

 

4 thoughts on “Profesorul acuzat că făcea sex cu proprii elevi a fost reţinut

  1. Sa lasam comentariile si speculatiile inutile,a lucrat si lucreaza dintotdeauna cu elevii.Se dedica si punea suflet in ceea ce facea la vedere.Era un om corect si toata lumea il aprecia.Sper sa se termine odata cu acuzatiile astea!

  2. Il cunosc personal pe Paul de multi ani si este un om cu un caracter rar si nobil.Cred ca totul este o inscenare ,vad ca se doreste prin orice mijloc sa i se discrediteze succesul caci multe restaurante si persoane sunt invidioase pe succesul adus in munca depusa.Doamne ajuta si sa se termine odata cu acest circ ieftin!

    1. Succesul profesional nu trebuie neaparat sa coincida cu gandirea diabolica de a profita de minori. Sunt doua lucruri separate.
      Dar sa asteptam ce va spune ancheta…. sunt unul dintre multii curiosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *