Şocant! Profesor, ridicat de mascaţi. Este acuzat că şi-a violat elevii

fortata sa faca sexCaz şocant la un liceu din Botoşani. Un profesor din municipiu este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi elevi de-ai săi. Totul s-a întâmplat din 2014 până astăzi, când procurorii DIICOT Botoşani l-au ridicat pe bărbatul de 47 de ani.

Profesorul, a cărui identitate nu a fost făcută încă publică, a fost săltat în urma unor percheziţii făcute, joi, de procurorii DIICOT.

like facebookEl este acuzat de pornografie infantilă şi relaţii sexuale cu minori.

Potrivit anchetatorilor, Paul L. ar fi întreţinut relaţii sexuale cu patru minori, o parte dintre partidele de sex fiind filmate. Acesta este profesor la un liceu din municipiu şi administrator la un restaurant din Botoşani.

 

2 thoughts on “Şocant! Profesor, ridicat de mascaţi. Este acuzat că şi-a violat elevii

  1. ESTE O MARE MINCIUNA!!! Acest profesor este cunoscut ca un model si o pot demonstra sutele de elevi care au lucrat cu el cat si cadrele didactice .Ca sa faci rau e usor! Se va dovedi ca totul e o inscenare murdara!A intrat ca profesor la liceu in urma unui examen si i-a deranjat pe multi analfabeti.Succesul cuiva deranjeaza pe cei mediocri.Maine avea si examen acest profesor si au dorit sa-l scoata din scena liceului si sa-i pateze reputatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *