Cristian Mungiu, alături de cinefilii botoșăneni, la proiecția ultimei sale creații, “Bacalaureat”

BAC_70x100_BTRegizorul Cristian Mungiu, câștigător al trofeului Palme d’Or, și actorii Lia Bugnar și Vlad Ivanov vor participa, alături de spectatorii botoșăneni, la proiecția filmului “Bacalaureat”.

Evenimentul, dedicat cinefililor botoșăneni, va fi găzduit de Cinema Unirea în data de 27 mai, când sunt programate două proiecții ale filmului, de la orele 16:00, respectiv 19:00, dar și o conferință de presă, o dezbatere cu publicul și o sesiune de autografe.
Participarea lui Cristian Mungiu și a actorilor Lia Bugnar și Vlad Ivanov a fost posibilă grație sponsorilor Elsaco, Vestra, Cai de Vis și FC Botoșani, componenții echipei de fotbal urmând să se numere printre invitații manifestării culturale.
Filmul “Bacalaureat”, ultima creație a lui Cristian Mungiu, va avea premiera mondială pe data de 19 mai, când va fi proiectat simultan la București și Cannes.

like facebookFilmul prezintă povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să aleagă cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui, în contextul societății românești de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *