Oferta magazinului Linx: motocoase Husqvarna pentru iarbă și arbuști

magazin linx botosaniÎn orice gospodărie este nevoie de ajutor pentru tăierea ierbii, curățarea spațiilor verzi sau defrișarea buruienilor și arbuștilor. Magazinele LINX din Botoșani vă recomandă pentru orice situație motocoasa cu motor pe benzină Husqvarna 128R, echipată acum cu:

– autocut cu fir pentru iarbă mică;

– cuțit metalic cu 4 dinți pentru iarbă mare și arbuști;

– ham dublu ergonomic.

În prețul promoțional de 999 lei sunt incluse montajul și punerea în funcțiune, orice client fiind instruit cu privire la întreținerea și utilizarea motocoasei.

Linx are o experiență de peste 18 ani în vânzarea de scule, utilaje, accesorii și piese de schimb pentru construcții și grădină, asigurand service pe loc in garantie si post-garantie prin cei 5 electromecanici care va pot da orice informații suplimentare.

Un alt avantaj al magazinelor LINX este acordarea unei garanții ce poate fi de până la 3 ani, în funcție de produsele cumpărate.

Această ofertă și multe altele le puteți obține la magazinele LINX din Botosani – langa parcarea Kaufland si din Calea Nationala nr. 59 – vis-a-vis de E-on sau pe noul site dedicat gospodarilor www.sculebotosani.ro unde sunt adăugate în fiecare zi produse noi cu detalii tehnice și filmulețe de prezentare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com