Comunicat PSD: Am guvernat bine o țară, putem guverna bine un județ

psd siglaPSD Botoșani a început campania cu două sloganuri care pun accentul pe performanța guvernării în timpul lui Victor Ponta, performanță necontestată nici măcar de cei care se declară de dreapta și care s-au regăsit în multe decizii ale fostului guvern.
Pornind de aici, social-democrații botoșăneni au propus alegătorilor sloganul „PSD conduce bine”, mesaj care subliniază faptul că atunci când acest partid s-a aflat la guvernare România a avut perioade de prosperitate. „Există deja o istorie recentă destul de clară în ceea ce privește capacitatea de a conduce a PSD. România a dus-o bine pe vremea lui Adrian Năstase, după o perioadă de recesiune economică dură în timpul Convenției Democrate. Mai recent, după dezastrul guvernării Boc, când toate organismele internaționale susțineau politicile de austeritate, Victor Ponta a fost singurul șef de guvern din Europa care avut curajul să majoreze salarii și să redea românilor încrederea în consum. Rezultatele s-au văzut: România a obținut cea mai mare creștere economică din Europa, iar acum FMI recunoaște că Ponta a procedat corect. De aceea e de neînțeles de ce Guvernul Cioloș nu a continuat abordarea fostului guvern, iar acum vedem că se discută din nou de tăieri de venituri și majorări de taxe”, a declarat senatorul PSD, Doina Federovici.
Guvernul Ponta, cele mai multe fonduri pentru Botoșani de la Revoluție
Social-democrații susțin că beneficiile guvernului Ponta s-au resimțit într-o măsură mai mare la nivelul județului Botoșani.
Plecând de aici, PSD Botoșani a propus un al doilea slogan de campanie care accentuează acest aspect: „Am guvernat bine o țară, putem guverna bine un județ”. „Cu siguranță în timpul Guvernării PSD în Botoșani s-au alocat cele mai multe fonduri de la Revoluție încoace, în trei domenii majore: infrastructură, educație și sănătate. Asta pe lângă reîntregirea salariilor, după creșterea salariului minim pe economie, ajutoarele pentru fermieri, reducerile de taxe și toate celelalte măsuri pozitive pe care le-au resimțit foarte mulți botoșăneni”, a explicat fostul prefect Costică Macaleți, cel care a transpus la nivelul județului deciziile Guvernului Ponta și care acum este pe prima poziție pe lista PSD pentru Consiliul Județean.
•         Acesta a trecut în revistă principalele beneficii pe care le-au obținut botoșănenii în timpul Guvernului Ponta:
•         Ajutoare pentru 9.000 de fermieri botoșăneni afectați de secetă sau alte calamități.
•         Reabilitarea drumului Botoșani-Suceava (cea mai mare investiție în infrastructura județului din ultimii 30 de ani)
•         Peste 90 Km de drumuri naționale din județ, asfaltate sau reabilitate.
•         Majorări de salarii pentru 6.000 de dascăli botoșăneni.
•         Creșterea salariului minim pentru 2.000 de angajați din Botoșani.
•         72 de microbuze pentru transportul elevilor botoșăneni.
•         Școli și grădinițe noi sau renovate în 44 de localități din județ.
•         Peste 400.000 de mii de botoșăneni au beneficiat de reducerile TVA.
Publicitate electorală

 

One thought on “Comunicat PSD: Am guvernat bine o țară, putem guverna bine un județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *