Controale în toate spitalele din județ, la solicitarea Guvernului

spitalul judeteanPrefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a solicitat, la începutul săptămânii trecute, demararea unor controale de audit intern în toate spitalele din județ cu privire la contractele încheiate cu Hexi Pharma, în perioada 2012-2015, urmarea a unei dispoziții venite de la Guvern. Nechifor susține că până la aceasta dată a primit informare doar de la Spitalul municipal Dorohoi, care susține că în perioada amintită nu a avut contracte semnate cu firma respectivă.

like facebookȘi Spitalul Județean urmează să facă o informare cu privire la rezultatele acestui control. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat, luni, că va pleca într-un nou control la Spitalul Județean, pentru a se lămuri dacă unitatea spitalicească are sau nu dezinfectanți.

Ba au, ba nu au. Activitatea în spital se desfășoară, dar nu așa cum ar trebui la acest moment.Am trimis corpul de control să am o informație exactă. Trebuie să am un raport pe care să îl înainteze domnului prefect vizavi de  situația dezinfectanților, iar informațiile pe care le am sunt foarte distorsionate”, a spus Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *