Cel mai activ europarlamentar român: Primarul Ovidiu Portariuc este unul din cei mai pregătiți primari din țară, în managementul fondurilor europene

europarlamentarul Victor Negrescu la sediul PSD BotosaniPrezent la Botoșani pentru a discuta despre atragerea fondurilor europene, europarlamentarul care a adus cei mai mulți bani europeni României, Victor Negrescu, s-a întâlnit cu primarul Ovidiu Portariuc și a vizitat principalele proiecte dezvoltate de Primăria Botoșani cu finanțare europeană.
like facebookPrimăria Botoșani a devenit în ultimii ani un adevărat exemplu la nivel național în atragerea fondurilor europene. Sunt mereu printre primii care se interesează și depun proiecte, ceea ce denotă un interes foarte mare în a dezvoltarea orașului și atragerea de noi surse de finanțare pentru botoșăneni. Proiectul Cornișa este un exemplu de bună practică deoarece, în ciuda problemelor generate de greșelile moștenite din proiectul inițial, a fost dus la îndeplinire și trebuie să spunem, arată impresionant. Primarul Ovidiu Portariuc este unul din cei mai pregătiți primari din țară în managementul fondurilor europene” a explicat Negrescu, membru în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European.
Cei doi oficiali au discutat și despre viitoarele proiecte dar și despre dificultățile întâmpinate în accesarea de noi finanțări.
România se află în blocaj din punct de vedere al accesării de noi fonduri europene. Actuala guvernare tehnocrată venită la putere cu sprijinul PNL nu a reușit să dea drumul la programele europene chiar dacă negocierile fuseseră finalizate de guvernul PSD. Nu sunt adeptul laudei gratuite, dar noi am preluat țara de la 7% grad de accesare și am dus-o la peste 70%. În ultimele luni este un blocaj total. 
Mă bucur însă că am apucat să facem câteva lucruri pentru Botoșani: am dat drumul la o serie de finanțări pentru reabilitarea termică a blocurilor și am integrat sistemul multi-faze care va permite Primăriei Botoșani să finalizeze renovarea Teatrului Mihai Eminescu inclusiv prin finanțarea consolidării clădirii” a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.
Publicitate electorală

 

One thought on “Cel mai activ europarlamentar român: Primarul Ovidiu Portariuc este unul din cei mai pregătiți primari din țară, în managementul fondurilor europene

  1. Nu avem nevoie , de cel mai bun europarlamentar, ci de un bun primar ( modest macar ) pentru ca pana acum, nici nu s a prea auzit de el. Nu sustin nici o grupare politica, ci pur si simplu exprim ceea ce am vazut sau mai bine zis nu am vazut in acest mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *