Şoferul care a produs accidentul din faţa Bisericii Sf Ilie era beat. Vezi ce alcoolemie avea!

accident Fiat- Opel pe Calea Nationala- BotosaniŞoferul care a produs, duminică seară, un accident în faţa Bisericii Sf Ilie s-a urcat băut la volan. B.C, de 29 de ani, se afla la volanul unui autoturism Fiat Punto şi a izbit un Opel Tigra ce mergea în faţa sa pe Calea Naţională. În urma impactului şoferiţa Opelului a fost rănită uşor.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi implicaţi în accident, iar în cazul tânărului au descoperit că era băut. În urma testării cu apartului etilotest a rezultat o concentraţie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

like facebook„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *