Nou în Botoşani! O firmă pune la dispoziţie cabina foto şi drona autorizată pentru petreceri

Photo Booth BotosaniCe reusim sa facem noi, cei de la Photo Booth Botosani? Va transformam petrecerea, indiferent de anvergura acesteia, in cea mai “fun” petrecere despre care va vorbi toata lumea.

Indiferent de tema petrecerii tale, cabina noastra foto se adapteaza in asa fel incat sa se integreze perfect. Vom stabili impreuna cele mai mici detalii pentru ca toate fotografiile dar si accesoriile pe care le vom folosi sa fie pe placul tau.

Doresti ca cei care nu sunt prezenti la petrecerea ta sa vada in timp real ce distractie au pierdut? Nicio problema, urcam in timp real pozele pe facebook in asa fel incat tot internetul sa afle ce petrecere minunata ai.

Photo Booth Botosani- cabina fotoPhoto Booth Botosani este cabina foto realizata in Romania direct de catre noi, personalizata, dar si personalizabila prin tamplete-uri special realizate pentru tine, accesorii amuzante potrivite temei petrecerii, dar si fundaluri diferite, in functie de preferinte. Am folosit in realizarea acesteia doar articole de cea mai buna calitate: imprimanta care poate printa pe mai multe marimi, dar si foarte rapida, aparat foto  DSLR de ultima generatie ce vor imortaliza clipe memorabile, un display generos cu touch, toate asamblate intr-o cabina personalizata si foarte vesela. Toate acestea sunt puse in valoare de luminile de foto de studio, fundaluri frumoase si propsuri amuzante.

Photo Booth este nu doar o fotografie ci si o amintire de neuitat, amuzanta si o marturie a unui eveniment important.

Photo Booth Botosani dronaPentru a-ti oferi un pachet complet, venim in intampinarea ta si cu posibilitatea de a inchiria si drona de ultima generatie care poate filma atat de clar incat momentele importante ale evenimentului tau nu vor ramane doar amintiri imortalizate pe o foaie fotografica, ci clipe mereu vii.

Va vom realiza un colaj de filmari exterioare pe care sa il vizionati de fiecare data cand vi se face dor de acea zi importanta pentru dumneavoastra.

Acest mini aparat zburator ce va va filma in timp ce dumneavoastra va veti bucura de tot ce vi se intampla este unul autorizat de catre autoritatile necesare si manevrata de o persoana instruita in asa fel incat totul sa decurga in deplina siguranta si legalitate.

Pentru mai multe informatii dar si contractari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0747.67. 95.25, dar si pe paginile noastre de Facebook: PhotoBooth Botosani si Intragram: PhotoBooth_Botosani.

Asteptam cu nerabdare sa va aducem zambetele pe buze, atat dumneavoastra cat si invitatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *