Un proiect dedicat jurnalismului nascut la Botosani dat exemplu la TVR1

andreea marin-Un material despre cercul de jurnalism Micii reporteri care exista la Botosani si in cadrul caruia este realizat singurul ziar scris de copii si adolescenti a fost difuzat in editia de duminica, 15 mai, a emisiunii
„Pretuieste viata” realizata de Andreea Marin la TVR1.

Cunoscuta prezentatoare i-a numit pe copiii care scriu la acest ziar noua generatie de jurnalisti manifestandu-si dorinta ca acesti copii care descopera acum tainele jurnalismului „sa-i impinga de la spate pe cei care fac aceasta meserie dupa ureche, fara respect pentru regulile ei pentru ca ei chiar stiu ce fac”.

ilinca puscasu BuzzTot Andreea Marin a mai spus despre acesti copii in emisiune:  Ei sunt copii si adolescenti din Botosani ce invata temeinic ce inseamna jurnalismul facut ca la carte, cu responsabilitate si respect pentru oameni si adevar, nu pentru povesti inventate la colt de strada, din pacate, la moda astazi”, dupa cum s-a exprimat aceasta.

Discursul prezentatoarei a fost ilustrat cu imagini foto din timpul activitatilor derulate de-a lungul timpului de copiii-reporteri ai Botosaniului. Micutii apar in imaginile difuzate la emisiunea amintita alaturi de compozitorul Andrei Tudor, Silvia Dumitrescu, profesorul de chitara Liviu Ciulei, Andreea Balan, persoane de la care au obtinut interviuri. buzz

like facebookEmisiunea in care apar micii reporteri ai orasului poate fi urmarita aici.  Mesajul prezentatoarei la adresa proiectului nascut la Botosani poate fi gasit aici.

Pana pe 18 mai copiii care doresc sa se inscrie in redactia Buzz pentru a deveni mici reporteri ai orasului o mai pot face inca trimitand un email la [email protected] cu datele personale: nume, prenume, virsta si un nr de telefon. Pentru a deveni reporter la ziarul Buzz te poti inscrie la una dintre cele doua sesiuni de inscriere organizate intr-un an, in mai sau in septembrie.

silvia dumitrescu buzz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *