Comunicat PNL: ”Ziua porţilor deschise” la Cornişa, campanie electorală cu elevi!

sediul PNL BotosaniPNL Botoşani îl somează public pe Primarul Ovidiu Iulian Portariuc să nu mai implice elevii în campania electorală şi să respecte legea, să lase elevii şi cadrele didactice să se ocupe de activităţile specifice sfârşitului de an şcolar şi de evaluările semestriale şi anuale, ori de alte activităţi specifice vârstei, fără să îi implice direct în propaganda sa mincinoasă.

like facebookCu privire la adresa întocmită de Cabinetul Primarului nr. 12480/10.05.2016 şi transmisă în toate şcolile şi liceele din Municipiul Botoşani, cu stema municipiului şi în numele acestuia, menţionăm următoarele: Parcul de Agrement Cornişa proiectat şi aprobat spre finanţare în mandatul lui Cătălin Mugurel Flutur a fost una dintre temele de campanie ale lui Portariuc, care a susţinut că o asemenea investiţie nu este necesară şi că va fi stopată imediat. Pentru a nu pierde şi aici finanţarea europeană, cum s-a întâmplat cu Teatrul „Mihai Eminescu”, Ovidiu Iulian Portariuc a fost forţat să înceapă investiţia, care este acum în lucru şi nicidecum finalizată. Având mari întârzieri în execuţia lucrărilor, deşi anunţată cu surle şi trâmbiţe, Ziua porţilor deschise din 1-2 mai a fost amânată, din cauza „condiţiilor meteo nefavorabile”, adică a minciunilor, în stilul caracteristic. Pe 1-2 mai, vremea a fost frumoasă!

Deşi este ilegal să implice elevi în acţiunile de propagandă electorală, Ovidiu Iulian Portariuc a organizat în ultimele sale luni de mandat (fiind mai mult plecat în toţi aceşti ani), o campanie de plantare de pomi, apoi una de ecologizare, ambele cu participarea masivă a elevilor şi a unor cadre didactice.

Invitaţia la Ziua porţilor deschise la Parcul de agrement Cornişa este o ocazie rară, pentru cei care vor participa, de a zări prin geamurile autocarelor pregătite deja pentru turul de 30 de minute, partea realizată a investiţiei, pentru că ceea ce nu există, nu va putea fi văzut: parcul nu este terminat, apa nu este racordată, iar bazinele sunt goale ca şi împăratul nostru.

Publicitate electorală

 

8 thoughts on “Comunicat PNL: ”Ziua porţilor deschise” la Cornişa, campanie electorală cu elevi!

  1. Pai parcul asta are f multe atractii pentru copii! Nu mai dati atatea comunicate cu tenta de atac ca nu ne mai manipulati, cornisa arata frumos! Felicitari celor ce l-au construit si pentru ziua portilor deschise!!!

  2. Voi nu intelegeti conceptul de implicare electorala, aparent…una este sa ii pui pe copii sa lipeasca afise, alta sa ii duci in vizita la o atractie turistica.

  3. Rusinos acest comunicat de presa , dar suntem in tara lui Caragial si daca nu jignim nu ne simntim bine ,orcum chiar copii au fost incantati de ceia ceau vazut si va reamintesc ca macar nici nau drept de vot ,dar poate cu asemenea comunicate doriti ce anume domnilor .

  4. Primărita din IPOTESTI împrăștie bani în toate crismele din comuna pentru alegatori De ce nu luați atitudine distinși si onorabili liberali?? Va luați de copii ca sunt manipulați !!!!5

  5. HAI nu zau!!! De ce nu mai asteapta 2 luni sa faca treaba asta? De ce acum cand e campanie electorala si vrea sa mai convinga doi omuleti sa-i dea votul? de ce sa-i folosim pe bietii copii???

  6. E vorba oare numai de Portariuc ca implica elevii? Dar renumita doamna HUNCA DE CE TACE? lA TOATE SEDINTELE CU DIRECTORII MUSTRULUIA CADRELE SA NU IMPLICE SCOALA IN CAMPANIA ELECTORALA. Acum nu vede? Vede dar tace ca e PSD ul la mijloc si cine o mai sustine in toamna pentru camera deputatilor?

  7. daca cineva crede ca portariuc va mai umbri prin primaria botosani,inca patru ani inseamna ca nu si da seama de gravitatea acestui lucru pentru botosaneni,sa ne gandim la oameni de calitate nu la marionete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *