Plângere depusă de PNL împotriva candidaților PMP, la Știubieni. Vezi decizia Biroul Electoral de Circumscripție!

biroul electoral judetean- botosaniPNL Botoșani a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție Știubieni, după ce candidații Partidului Mișcarea Populară, împreună cu mai mulți tineri, au distribuit materiale electorale interzise în localitate. Întâmplarea a avut loc joi seară, când Ionaș Petru și Ilie Mihăiță Alin, din PMP, au distribuit pe proprietățile cetățenilor din comună materiale denigratoare la adresa unui candidat la funcția de primar.

Sesizarea a fost depusă la Biroul Electoral de Circumscripție Știubieni de către Ilie Ancuta Cristina, reprezentant al PNL Botoșani. Membrii Biroului s-au întâlnit vineri și au admis cu unanimitate de voturi plângerea formulată de PNL.

Vezi aici hotararea Biroului Electoral Stiubieni

One thought on “Plângere depusă de PNL împotriva candidaților PMP, la Știubieni. Vezi decizia Biroul Electoral de Circumscripție!

  1. PMP are la Stiubieni un candidat foarte bun.Singura lui problema este aceea ca e contracandidatul actualului primar PNL .Adevarul ii supara pe cei din PNL,urmasii lui florin turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *