Plimbare cu peripeții. Un tânăr s-a urcat băut la volan, s-a izbit într-un gard, după care a acroșat un autoturism

accident1-300x225-300x225Un tânăr de 23 de ani s-a urcat beat criță la volanul unui tractor agricol, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un gard, după care a acroșat un autoturism. Accidentul a avut loc în comuna Dobârceni, joi după amiază.  În urma evenimentului, au rezultat pagube materiale.

like facebookUlterior, tânărul a continuat să conducă înspre ieșirea din localitatea Dobârceni, pe un drum de exploatație, unde a fost depistat de poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde    i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate au stabilit că C.F. nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *