Fiu al unui fost şef al SRI, condamnat după o bătaie într-un pub

bataie in barFiul unui fost şef al SRI a fost condamnat după ce a fost implicat într-un scandal ce a avut loc într-un pub din Botoşani.

Este vorba despre Radu Mamaische, fiul lui Ioan Mamaische, ce a fost pedepsit, alături de un prieten de-al său, Bogdan Stoica, pentru lovire sau alte violenţe. Primul a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. Stoica a fost achitat după ce partea vătămată din dosar şi-a retras plângerea.

like facebookPotrivit anchetatorilor, Radu Mamaische se afla, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2015, cu prietena sa într-un Audi A 4 şi s-a şicanat în trafic cu un alt şofer al unui Opel Vectra.

Ulterior, fiul fostului şef al SRI s-a dus cu câţiva prieteni în Grand Irish Pub, unde a ajuns şi şoferul Opelului Vectra, Ionuţ Ungurianu. Prietena lui Radu Mamaische a trecut la un moment dat pe lângă masa acestora şi Silviu Ungureanu a început să o insulte. În apărarea fetei a sărit iubitul care i-a aplicat câteva lovituri spărgându-i ochelarii.

Conflictul a fost potolit pe moment, însă a izbucnit din nou la câteva zeci de minute după ce un prieten al lui Radu Maimaische a trecut pe lângă masa celor doi fraţi. Imaginile video surprinse de către camere de luat vederi ale localului au fost folosite de către anchetatori stabili circumstanţele producerii incidentului.

Fiul fostului şef al SRI a mai fost condamnat la o amendă, într-un alt dosar, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *