Anchetă deschisă de ITM în cazul salariatului care a murit la puțin timp după ce a leșinat la locul de muncă

itm BotosaniInspectoratul Teritorial de Muncă a declanșat o anchetă în cazul salariatului societății Urban Serv, care a murit la scurt timp după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Potrivit unui comunicat al ITM Botoșani, joi, Petru Sapariuc, în vârstă de  51 ani, angajat ca gropar la Societatea Comercială Urban Serv Botoşani,  în timp ce executa lucrări de curăţenie în incinta cimitirului “Eternitatea” situat în Municipiul Botoşani, i s-a făcut rău şi a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

like facebookFiind observat de o persoană aflată întâmplător la faţa locului, acestuia i s-a acordat primul ajutor până la venirea ambulanţei, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde în timpul manevrelor de resuscitare a decedat.

Cercetarea evenimentului va fi efectuată de către inspectorii de muncă din Cadrul Compartimentului   Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului Teritorial  de Muncă Botoşani, care vor stabili circumstanţele şi cauzele producerii acestuia”, se precizează în comunicatul ITM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *