Premii obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada națională de lingvistică “Solomon Marcus”

elevi fara fata (1)Doi elevi botoșăneni s-au întors cu premii de la Olimpiada de lingvistică “Solomon Marcus”, care a avut loc în perioada 6-8 mai, la București. La secțiunile exercițiu și performanță, elevii de la Botoșani au obținut o mențiune a Ministerului Educației și un premiu special.

like facebookEleva Corina Popovici, clasa XI -a, de la Colegiul Național ”Mihai Eminesvu” a obținut mențiunea ministerului iar premiul special a fost adjudecat de Geanina Pintilei, de la clasa VIII-a, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani.

 

One thought on “Premii obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada națională de lingvistică “Solomon Marcus”

  1. bravo,copii!! Ma bucur tare mult cand citesc astfel de stiri.In ultima perioada am tot citi stiri de acest gen si ma bucur ca avem asemenea valori in tara noastra.Am si eu un nepotel,clasa a4a,care isi dedica timpul invatand.A participat la olimpiada de lb romana si matematica,unde a obtinut note de 10.A mai castigat diverse premii,fiind cel mai bun elev din scoala.Citeste zilnic si isi cauta explicatia cuvintelor singur pe http://dexonline.net/.Sper sa fie la fel de constiincios si cand va creste .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *