Farmacii și laboratoare de analize medicale sancționate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Vezi motivul!

farmacie BotosaniMai multe farmacii din județ au fost sancționate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoșani, după ce, în urma unor controale, s-a constatat că acestea au încălcat unele prevederi ale contractului încheiat.  
like facebookCostel Lupașcu,  președintelui CJAS, susține că trei farmacii au fost sancționate cu diminuarea unei sume din contract, întrucât farmaciștii nu au fost găsiți la program.
O farmacie a primit o sancțiune de 5% din valoarea contractului, iar alte două de 10%, suma imputată farmaciilor a fost de 4.500 de lei.
Contractele au fost diminuate pentru luna anterioară controlului întrucât farmaciștii nu au fost găsiți la program, erau doar asistenții”, a precizat președintele CJAS Botoșani.
De asemenea, în primul trimestru al anului au fost sancționate și două laboratoare de analize medicale, cu diminuarea contractului cu 10%. Corpul de control al Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani a constatat că medicii de laborator nu au fost găsiți la program, sumele imputate fiind de 3.200, respectiv 2.300 lei.
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *