Portariuc, la întâlnirea cu cetățenii în Piața Viilor: Celor care îmi neagă munca le spun: O imagine pe viu face mai mult de 1.000 de cuvinte

ovidiu portariuc campanie electoralaPrimarul Ovidiu Portariuc a vizitat, marți, Piața Viilor care a fost complet modernizată și reamenajată pe bani europeni. Cu această ocazie primarul s-a întâlnit cu mai mulți cetățeni aflați zonă, cărora le-a prezentat proiectele finalizate în ultimul mandat și cele care urmează să fie realizate în perioada următoare.

„Această piață reflectă foarte bine sloganul meu de campanie, „O Primărie curată, un oraș curat. Cei care locuiesc în zonă pot face comparație între cum arată acum piața și cum arăta înainte. Văd că e curățenie și la propriu, în ce privește spațiile, dar și în privința comercianților care își vând aici marfa. Este un proiect făcut cu bani europeni”, a declarat primarul.

like facebookPortariuc le-a adresat simbolic o invitație adversarilor politici care au afirmat în timpul campaniei că nu a realizat nimic în cei patru ani în care a fost primar. Răspunzând unei întrebări din partea unei doamne despre faptul că nu respinge atacurile politice de acest gen, primarul a spus: „Eu nu simt nevoia să dau explicații, să intru în conflicte cu politicienii care îmi neagă munca. Dacă au nelămuriri cu privire la ce am făcut în acești patru ani, îi invit aici, între dumneavoastră, cetățenii, să spună că nu am făcut nimic. Îi voi invita la Parcul Cornișa, la blocurile izolate termic, în Parcul Mihai Eminescu, la locurile de joacă și peste tot unde se vede munca mea. O imagine pe viu face mai mult decât 1.000 de cuvinte”, a explicat Portariuc.

Piața Viilor a fost inaugurată în urmă cu un an, după finalizarea proiectului de reabilitare care a avut o valoare totală de 336.000 euro. Cea mai mare parte din acești bani, 186.000 euro a provenit de la Uniunea Europeană, în timp ce restul a fost asigurat de Primărie (100.000 euro) și Urban Serv (50.000 euro).

În urma reabilitării tarabele au fost mai bine delimitate și au fost prevăzute toate facilitățile necesare, apă, canalizare, energie electrică, zone de colectare a deșeurilor. De asemenea, piața a fost acoperită și s-au realizat închiderile perimetrale, ceea ce permite utilizarea spațiului comercial pe toată perioada anului.

Totodată, piața a fost extinsă până la o suprafață totală de 1.311 mp și au fost prevăzute mai multe locuri de parcare pentru clienți și comercianți. Pentru asigurarea condițiilor de igienă, hala de lactate a fost delimitată de restul pieței prin panouri termopan. Nu în ultimul rând, piața a fost prevăzută cu sistem anti-incendiu, cu toate echipamentele de avertizare aferente.

Publicitate electorală

 

3 thoughts on “Portariuc, la întâlnirea cu cetățenii în Piața Viilor: Celor care îmi neagă munca le spun: O imagine pe viu face mai mult de 1.000 de cuvinte

  1. Felicitări domnule primar,pentru toate realizările din acești patru ani.Avem un oras curat,străzi reabilitate,locuri de joaca pentru copii,blocuri reabilitate,ati rezolvat problema câinilor comunitari etc. Votam Ovidiu Portariuc in Iunie!

  2. Eu va multumesc ca m-ati ascultat! Sa nu uitati ce am vorbit ca sunt lucruri importante si sunt sigur ca veti continua sa le rezolati si pe acestea, cum ati facut si pana acum! Florin C.

  3. chiar imi place piata, fata de cum era inainte. arata a piata dintr-un oras European. sunt foarte multe lucruri frumoase facute in ultimii ani, cu toate piedicile puse de pdl-pnl chiar s-au facut multe. va inchipuiti oare cum era botosaniul daca ei nu puneau piedica si ajutau la bunastarea noastra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com