Botoșănean implicat într-un accident cu un autobuz

accident autobuzUn accident de circulație produs de șoferul unui autobuz, în care a fost implicată și o mașină din Botoșani, a avut loc marți, pe DN 29, în orașul Salcea. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în timp ce conducea autobuzul, în coloană, pe DN 29, în orașul Salcea, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dărmănești, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers și a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar în faţa sa, condusă de un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău, scrie SuceavaNews.

like-facebookÎn urma impactului, autobuzul a început să ruleze cu spatele, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Botoșani, oprit pe partea dreaptă a drumului în spatele său, după care, a trecut peste un șanț și s-a izbit de gardul unei locuințe, pe care l-a distrus.

Șoferul autobuzului a fost rănit ușor. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. La faţa locului au fost prezenţi și specialiști din cadrul I.S.C.T.R. Suceava”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *