Bălbâială la desemnarea firmei care va administra depozitul de la Stăuceni. O altă firmă a fost dată drept câștigătoare

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniConsiliul Județean a anunțat, marți, că firma care va gestiona depozitul ecologic de la Stăuceni  este societatea Girexim Universal SA Piteşti, însă, miercuri, a primit un document de la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor prin care anunță o firmă din Suceava drept câștigătoarea licitației.

Potrivit președintelui CJ, Gheorghe Sorescu, deși societatea Girexim Universal SA Piteşti a venit cu oferta cea mai mică, de 29,9 milioane lei, CNSC a stabilit drept câștigătoare asocierea Diasil Suceava-Rosal Roman, cu ofertă de 35 milioane lei.

like facebookConsiliul Județean a declarat în primă fază câștigătoare firma Girexim din Pitești, iar CNSC a desemnat asocierea Diasil Suceava-Rosal Roman, descalificând firma din Pitești. În condițiile acestea, astăzi (nr.miercuri) facem comunicat la Diasil cu Rosal, după care după zece zile putem semna contractul, pentru că ceilalți nu pot să conteste rezultatul decât la Tribunal”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Contractul vizează delegarea gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *