FOTO Scandalul gunoiului din județ continuă. Mașinile încărcate cu gunoiul de săptămâna trecută, trase pe un drum național

masini gunoi pavra 1Mașinile încărcate cu gunoi, care aparțin celor trei operatori de salubritate din județ, nu au acces nici acum la depozitul de gunoi din Săveni. Reprezentantul Pavra Com susține că mașinile au fost inițial parcate pe un drum care duce la rampa de gunoi din Săveni, însă polițiștii locali le-au scos de acolo.

like facebookMașinile stau acum încărcate pe șoseaua națională care duce spre Avrămeni. Nu știu cât or să mai stea acolo, noi am informat Prefectura. Nu suntem primiți nicăieri. Cei de la Primăria Botoșani vor aprobarea Consiliului Local ca să fim primiți la groapa din Botoșani, dar CL se poate întruni într-o săptămână și vă spun că nu ne dau acceptul. Am trei mașini pline cu gunoi și nu pot să-l mai țin. Nu știu ce să facem. Ne dăm foc nouă, dăm foc la mașini”, a declarat Petru Filip, administratorul Pavra Com, care nu-și explică de ce este rea-voință din partea autorităților.

masini gunoi pavraDe asemenea, mașinile Regan Trans Botoșani așteaptă la poarta depozitului de la Săveni. Reprezentanții societății spun că dacă nu li se permite accesul la groapă, vor fi nevoiți să parcheze mașinile în fața Primăriei Săveni.

Firmele de salubritate nu au mai ridicat gunoiul din cele 52 de comune de patru zile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *