Trei adolescenţi au bătut un bărbat şi i-au furat portofelul

talhar in catuse arestat bogdan george iacobTrei tineri au fost prinşi de poliţişti după ce în urmă cu o lună au bătut un bărbat şi i-au furat portofelul. Polițiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Botoșani i-au identificat pe R. A., de 17 ani, T. F., de 17 ani, ambii din municipiul Botoșani, și R. C., de 17 ani, din comuna Răchiți, județul Botoșani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, la data de 2 aprilie a.c., în municipiul Botoşani.

like facebookAtunci, în baza unei prealabile înțelegeri, R. A. şi T. F.,  prin folosirea de violențe, ar fi sustras unui bărbat care se deplasa pe strada General Gheorghe Avrămescu din municipiul Botoșani, un portofel în care se aflau o sumă de bani şi documente de identitate.

Anterior, cei doi fuseseră anunțați telefonic de către R.C., cu privire la faptul că persoana vătămată se afla într-un bar, unde consumase băuturi alcoolice.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Faţă de cei trei minori a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *