A mai rămas o săptămână în care te poţi înscrie pentru a fi reporter la ziarul Buzz

interviu buzzA mai ramas o saptamana in care  copiii care doresc sa faca parte din redactia singurului ziar de copii si adolescenti din Botosani se mai pot inscrie. Sesiunea de primavara pentru inscrieri la ziarul Buzz a inceput pe data 18 aprilie si timp de o luna orice copil care a dorit sa vada ce inseamna sa fii reporter s-a putut inscrie.

like facebookLa ziarul Buzz, se fac anual doua sesiuni de inscriere, una in primavara si alta in toamna.

buzz reporterPana pe data de 18 mai cei care nu au apucat sa se inscrie, mai pot trimite datele lor personale: nume, prenume, virsta si un numar de telefon la [email protected] cu mentiunea inscrieri la ziarul Buzz. Odata inscrisi, copiii vor beneficia de cursuri de teorie, dar mai ales practica, adica participarea activa la evenimentele din oras specifice virstei copiilor.

La evenimentele la care ei participa, se vor comporta ca niste reporteri adevarati, in sensul ca vor face interviuri, vor obtine declaratii si informatii pentru articole pe care tot ei le scriu in ziarul lor. Dincolo de activitatea gazetareasca specifica virstei, participantii la cursurile cercului de jurnalism Micii reporteri vor beneficia de exercitii de dictie, de comunicare, de dezvoltare a vocabularului si totodata vor fi protagonisti in emisiuni tv realizate la Telebuzz.ro.

Inscrierile se fac pe urmatoarele grupe de virsta: 6-8 ani, 9-11, 12-14 si respectiv 15-16 ani. Detalii despre activitatile cercului de jurnalism aici si aici.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *