Celebra cântăreață Andreea Bălan așteaptă un copil. Tatăl este din Botoșani

Foto: WowBiz
Foto: WowBiz

Andreea Bălan este în culmea fericirii. Este însărcinată în patru luni, cu iubitul ei, actorul George Burcea, născut în Botoșani. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. De curând, cei doi au aflat că vor fii părinți, iar anunțul a fost făcut de artistă pe contul de socializare.

like facebookSunt emoționată și fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfăsurare, inclusiv showurile cu trupa live și dansatorii mei talentati, emisiunile TV și aparițiile promo. Mi-am dorit să aflați de la mine această veste minunata, voi ați fost mereu alături de mine și sper sa fiți și acum. Vă iubesc și vă mulțumesc că vă pasă!”, a scris Andreea Bălan pe contul de Facebook.

Andreea Bălan a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. După 8 ani de relație, Andreea Bălan  s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de americanul Michael, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, să facă pasul cel mare cu actorul George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea vor deveni anul acesta părinți.

Sursa: Libertatea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com