Candidatul independent Marius Buliga: Politica pe care o promovez ca independent este cea a bunului simţ şi a respectului pentru cetăţean

Marius BuligaBuna funcţionare a unei societăţi democratice presupune ca în plan politic, să existe un consens între putere şi opoziţie. Lipsa cooperării dintre reprezentanţii principalelor forţe politice din cadrul Consiliului Local, disputele continue şi jocurile orgoliilor personale din forul deliberativ al municipiului, au fost doar în detrimentul botoşănenilor, este de părere candidatul independent la Consiliul Local al municipiului Botoșani și viceprimar în funcție, Marius Buliga.

„Atunci când am decis să mă implic în viaţa politică pe cont propriu, m-am simţit eliberat. Am ales să fiu independent şi în ciuda numeroaselor oferte venite din partea partidelor politice reprezentative la nivel local, dar şi a speculaţiilor făcute, am rămas independent. Doar când ai acest statut, înţelegi cu adevărat că aparţii oamenilor şi că eşti acolo datorită lor şi pentru ei. De aceea, politica pe care o promovez ca independent, este cea a bunului simţ şi a respectului pentru cetăţean.

Nu voi veni în faţa alegătorilor cu promisiuni electorale fără acoperire, ci asumându-mi misiunea de onoare de mă afla în slujba lor, de a le susţine cauzele, pentru ca atunci când va fi trasă linia, să am garanţia că le e mai bine decât înainte.

Niciunul dintre marile proiecte realizate în municipiul Botoșani, nu este meritul unei singure persoane. Echipe întregi de specialişti şi-au adus contribuţia la implementarea fiecăruia în parte, prin ideile lor valoroase. Nu trebuie să ignorăm că finanţările primite de la organismele Uniunii Europene, împrumuturile financiare contractate de municipalitate, dar şi taxele şi impozitele plătite de contribuabilii municipiului, au dus la finalizarea cu succes a acestora. Prin urmare, este necinstit ca cineva să-și le aroge, când singurul merit este că a semnat contractele sau a recepţionat lucrările. Întreaga comunitate locală a sprijinit realizarea lor!

Am convingerea că proiectele mari sunt cele care pot contribui major la dezvoltarea municipiului Botoşani, dar implementarea acestora presupune termene lungi. Cetăţenii au nevoie şi de proiecte mici, realizabile într-un interval cât mai scurt.

Botoșănenii vor străzi asfaltate nu numai în centru, ci cu precădere la periferie, au nevoie de utilităţi, de locuinţe sociale și pentru tineri, de locuri de joacă pentru copii în fiecare cartier, de spaţii pentru recreere, de piste pentru biciclişti, lucruri care pot fi realizate pe termen scurt sau mediu şi care ar duce la ridicarea standardului de viaţă lor de viață.

Dacă îmi veţi acorda votul de încredere şi voi câştiga un nou mandat de consilier local, acestea reprezintă doar o parte dintre obiectivele pentru care voi milita în următorii patru ani!

Publicitate electorală

 

One thought on “Candidatul independent Marius Buliga: Politica pe care o promovez ca independent este cea a bunului simţ şi a respectului pentru cetăţean

  1. Felicitari domnule BULIGA
    Sunteti unul din candidatii veniti bogat la Primărie , predecesorii au venit pentru avere
    stim foarte bine avea un costum ponosit si o genta ruseasca diplomat jerpăelita iar după 8 ani casa alfaland , spatii comerciale, case spania, franta ,spatii pentru tragatori pe nas pe la iasi, Bucuresti ,cluj…care e diferenta domnilor intre un corupt si cel ce e in slujba CETATEANULUI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *