FOTO! Trei botoșăneni răniți într-un accident spectaculos. Șoferul căuta un telefon

accident2Un accident cu două mașini și trei răniți a avut loc, luni, pe drumul național 17, din Câmpulung Moldovenesc. Un botoșănean din Flămânzi, în vârstă de 66 de ani, care conducea un autoturism VW Golf, căuta un telefon în mașină, undeva la un pasager de pe bancheta din spate, a intrat cu mașina pe sensul opus de mers, a frânat brusc, iar un autoturism aflat în spatele său, o Skoda Fabia, condusă de Cristian Gemănar, a intrat în coliziune cu VW Golf, nepăstrând distanța în mers față de acesta, scrie SuceavaNews.

accident 1În impact, VW Golf a fost proiectat spre înainte până spre șanțul din stânga unde a rămas suspendat.

like-facebookLa volanul mașinii VW se afla Constantin Onufrei.  În accident au fost și trei răniți, toți pasageri în mașina condusă de șoferul din Botoșani. Este vorba despre Vasile Covariu, Floarea Covariu și Aneta Onufrei Aneta, care au suferit vătămări corporale și au fost  transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că în cauză ar fi o culpă comună de producerea accidentului de circulație.accident3

Și asta deoarece  Onufrei Constantin avea alte preocupări la volan, iar Gemănar Cristian nu a păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul din fața sa, în timpul mersului.
În plus, nici șoferii și nici pasagerii nu purtatu centuri de siguranță.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *