Tânăr de 27 de ani, cu permis de conducere falsificat, depistat de poliţiştii de frontieră

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un permis de conducere cipriot falsificat prin înlocuirea fotografiei.

like facebookÎn data de 8 mai, în jurul orei 01.15, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, în zona de competenţă, pe raza localităţii Pomârla, judeţul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România.

La volanul autoturismului, a fost identificat Laurenţiu L., de 27 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.  În urma verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat de către cetăţeanul român la control, emis de autorităţile din Cipru în anul 2010, prezintă suspiciuni de falsificare, în sensul că fotografia de pe document nu este cea originală.

În urma verificărilor, s-a stabilit că permisul este falsificat, iar persoana în cauză nu deţine permis de conducere valabil. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a primit permisul în Cipru după absolvirea şcolii de şoferi şi nu avea cunoştinţă că acesta este falsificat,

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *