A fost tăiat la gât, iar medicii îi dădeau 20% șanse de scăpare. Atacatorul este în libertate

gat taiat rauseni botosani1Un caz de violenţă între rude a şocat o comunitate întreagă. Un bărbat, de 32 de ani, a fost tăiat la gât de un verişor şi a ajuns în stare gravă la spital.

Petru Lezeriuc, din satul Doina comuna Răuseni, a fost tăiat cu un cuţit de Vasile Lezeriuc, de 41 de ani, după ce s-au luat la ceartă de la o bucată de păşune.

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii aprilie. Agresorul era împreună cu tatăl său şi la un moment dat a scos un cuţit şi l-a tăiat de-a lungul gâtului. A ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Mavromati, iar apoi a fost transferat la Iaşi. Medicii i-au spus că are 20% şanse să supraveţuiească, însă sorţii au fost alături de el, iar după ce a început să se recupereze este revoltat că nu s-au luat măsuri preventive împotriva agresorului.

like facebookDosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judectoria Botoşani cu infracţiunea de loviri şi alte violenţe, însă cel agresat spune că a fost tentativă de omor.

„Am avut gâtul umflat nici nu puteam să mănânc, mi-a făcut o gaură şi pe acolo mă alimentam. Medicii mi-au dat doar 20% şanse de supraveţuire când m-au văzut cum eram”, a declarat Petru Lezeriuc.

gat taiat rauseni botosani

 

 

 

One thought on “A fost tăiat la gât, iar medicii îi dădeau 20% șanse de scăpare. Atacatorul este în libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *